Scholen

Dalton Lyceum Barendrecht

Website: www.daltonbarendrecht.nl

Zichtwei 1, 2992 ZA Barendrecht

Het Dalton Lyceum Barendrecht is een openbare scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, mavo, vmbo-basis en vmbo-kader.

Onze school heeft haar onderwijs ingericht volgens de uitgangspunten van dalton. Wij hechten grote waarde aan groeiende zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Leerlingen, ouders en personeel werken op een prettige manier samen in een lerende organisatie. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan centraal.

Meer informatie vindt u op onze website www.daltonbarendrecht.nl en www.ozhw.nl of u kunt bellen met ons secretariaat 0180-642180

Vagen over vacatures? 

OZHW is altijd op zoek naar mensen die willen werken in het onderwijs. Of je nu al veel ervaring hebt of juist aan het begin van je loopbaan staat, we gaan graag met jou in gesprek. Ook als je een stageplaats zoekt als LIO’er of zij-instromer.

Solliciteren kan via onze vacaturesite www.ozhw.nl/vacatures of neem direct contact op met onze recruiter Sandra Melchior via sandra.melchior@ozhw.nl of stuur een berichtje via whatsapp naar 06-10519086.