Scholen

RGO College

Website: www.rgomiddelharnis.nl

Koningin Julianaweg 54, 3241 XC Middelharnis

Kiezen voor de RGO betekent kiezen voor een school met goed onderwijs, in een veilige omgeving en met respect voor elkaar. We kennen onze leerlingen goed en leerlingen kennen elkaar. We geven les op de volgende niveaus: gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo.

Er zijn twee locaties: RGO College aan de Koningin Julianaweg en RGO Beroepscampus aan de Langeweg. Door de centrale ligging zijn onze scholen goed bereikbaar vanuit diverse regio's. Onze leerlingen komen uit de wijde omgeving, van het hele eiland Goeree-Overflakkee tot aan Tholen, de Hoeksche Waard en Schouwen-Duiveland.

RGO College aan de Koningin Julianaweg is onze lokatie voor vwo, havo, mavo en isk. 

De doelstellingen van de school zijn als volgt samen te vatten: het verzorgen van onderwijs gericht op het ontwikkelen van de capaciteiten van leerlingen, zorg dragen voor een goede begeleiding van leerlingen, aanleren van vaardigheden die leerlingen tot verantwoordelijke mensen maken en realiseren van een veilig en sociaal schoolklimaat. Het personeel kenmerkt zich als een hecht team met veel zorg en aandacht voor startende docenten en stagiaires.

Meer informatie is te vinden op www.rgomiddelharnis.nl of je kunt bellen met ons secretariaat 0187-482777.