Scholen

RGO Beroepscampus

Website: www.rgomiddelharnis.nl

Langeweg 111, 3245 KG Sommelsdijk

Kiezen voor de RGO betekent kiezen voor een school met goed onderwijs, in een veilige omgeving en met respect voor elkaar. We kennen onze leerlingen goed en leerlingen kennen elkaar. We geven les op de volgende niveaus: gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo.

Er zijn twee locaties: RGO Langeweg en RGO Koningin Julianaweg, Door de centrale ligging is onze school goed bereikbaar vanuit diverse regio's. Onze leerlingen komen uit de wijde omgeving, van het hele eiland Goeree-Overflakkee tot aan Tholen, de Hoeksche Waard en Schouwen-Duiveland.

RGO Langeweg is onze beroepscampus voor vmbo kader en basis. We bieden 8 profielen aan, te weten: Bouwen, wonen & interieur, Dienstverlening & Producten, Economie & Ondernemen, Produceren, Installeren & Energie, Zorg & Welzijn, Groen, Horeca en Bakkerij & Recreatie, Mobiliteit & Transport

De doelstellingen van de school zijn als volgt samen te vatten: het verzorgen van onderwijs gericht op het ontwikkelen van de capaciteiten van leerlingen, zorg dragen voor een goede begeleiding van leerlingen, aanleren van vaardigheden die leerlingen tot verantwoordelijke mensen maken en realiseren van een veilig en sociaal schoolklimaat. Het personeel kenmerkt zich als een hecht team met veel zorg en aandacht voor startende docenten en stagiaires.

Meer informatie is te vinden op www.rgomiddelharnis.nl of je kunt bellen met ons secretariaat 0187-482777.